Vildtaften 2017

Ballum Jagtforening afholdte fredag den 10. februar Vildtaften for fjerde gang. Der deltog 300 personer til denne aften, der havde Vadehavet som tema. Arrangementet var allerede udsolgt i starten af december. Aftenen indledtes med en velkomst ved formand, Kjeld Oksen efterfulgt af en fællessang.
Herefter blev der serveret en 3 retters menu inspireret med indhold af Vadehavets mange urter. Indimellem retterne blev der traditionen tro afholdt vildtauktion, hvor der var muligt at købe kronvildt og røgede edderfuglebryster.
Lea Neuberg fra Søndernæsgaard fortalte om Vadehavets mange urter og Iver Gram fra Sort Safari om Vadehavets fugle og østers.
Aftenen igennem var der en hyggelig atmosfære og alle gæster hyggede sig, hvilket også efterfølgende kunne læses på de mange positive tilkendegivelser på ris/ros blanketten.
Bestyrelsen vil gerne takke de mange frivillige hjælpere, køkken- og barpersonale, serveringen og kok,  Peter Carstensen for en stor og vellykket indsats. Desuden skal der lyde en stor tak til alle, der venligst har udlånt rekvisitter til udsmykningen.
Vi ser frem til Vildtaften 2018.

Af Keen