Vildtaften 2016

Der har for tredje år i træk været afholdt vildtaften af Ballum Jagtforeningen med afrikansk tema, som var udsolgt 22. december med 262 spisende gæster. Aftenen indledtes med en velkomst ved formand, Kjeld Oksen efterfulgt af en fællessang.
Herefter blev der serveret en 3 retters afrikansk inspireret vildtmenu tilberedt af en professionel kok. Indimellem retterne blev der afholdt vildtauktion, hvor der var muligt at købe såvel ferskt som tilberedt vildtkød af fasan, rå- og kronvildt.
Carsten Ottesen fra Matswani Safaris fortalt om Sydafrika og de afrikanske trofæer, som Ballum Multihus var udsmykket med.
Aftenen igennem var der en hyggelig atmosfære og alle gæster hyggede sig, hvilket også efterfølgende kunne læses på de mange positive tilkendegivelser på ris/ros blanketten.
Bestyrelsen vil gerne takke de mange frivillige hjælpere, køkken- og barpersonale, serveringen og kok,  Peter Carstensen for en stor og vellykket indsats. Desuden skal der lyde en stor tak til alle, der venligst har udlånt afrikanske trofæer og ting.
Vi ser frem til vildaften 2017.

Af Keen